Contact

 

Dr. Jamal Belkhouribchia

Internist - Allergoloog

Endocrinoloog - Diabetoloog

Gouverneur Verwilghensingel 8/H3b

3500 Hasselt - Limburg

Tel: 0485/895.433

secretariaat@drbelkhouribchia.be

Vanaf 1 oktober 2018 verhuizen wij naar: Penneveldstraat 1 - 3500 Hasselt

 

Afspraak:

 

0485/895.433 of online

Adres: Gouverneur Verwilghensingel 8/H3B - 3500 Hasselt

 

e-mail: secretariaat@drbelkhouribchia.be

 

Afspraak: 0485/895.433 OF

Er wordt geen medisch advies via e-mail of telefoon verstrekt. Maak hiervoor altijd een afspraak.

 

 

Routebeschrijving privépraktijk:

 

 

*vanuit de richting van Diepenbeek:

 

Op de grote ring (R71) rond Hasselt, ca. 200 meter na het Ethias/Plopsa-complex, ziet u aan uw rechterkant een glazen gebouw (sanitairwinkel Lambrechts). Aan dit glazen gebouw neemt u het parallelweggetje (weg parallel met de ring) en rijdt u helemaal door tot aan het eind van deze weg. De dokterspraktijk bevindt zich in het laatste hoge gebouw aan uw rechterkant (zie foto).

 

 

*vanuit Hasselt-centrum (ter hoogte van de PXL-school):

 

Aan de verkeerslichten van de PXL steekt u rechtdoor het kruispunt over. U neemt op dit industrieterrein de eerste straat rechts (Zeilstraat) en rijdt deze straat uit (u kijkt nu uit op de gebouwen van de VDAB). U draait opnieuw rechtsaf (Visserstraat) en nogmaals rechtsaf tot u zich op de parallelweg met de grote ring bevindt. U rijdt helemaal door tot aan het eind van deze parallelweg. De praktijk bevindt zich in het laatste hoge gebouw aan uw rechterkant (zie foto).

 

 

*vanuit de richting van Kuringen:

 

Op de grote ring (R71) rond Hasselt rijdt u even voorbij de winkel Metro die zich aan uw linkerkant bevindt. Aan de verkeerslichten (van de PXL-school) draait u linksaf. U neemt op dit industrieterrein de eerste straat rechts (Zeilstraat) en rijdt deze straat uit (u kijkt nu uit op de gebouwen van de VDAB). U draait opnieuw rechtsaf (Visserstraat) en nogmaals rechtsaf tot u zich op de parallelweg met de grote ring bevindt. U rijdt helemaal door tot aan het eind van deze parallelweg. De praktijk bevindt zich in het laatste hoge gebouw aan uw rechterkant (zie foto).